خانه / عمومی / طرز تهیه دیگچه مشهدی

طرز تهیه دیگچه مشهدی

۱- برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.

۲- شکر و هل را اضافه کنید، سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید دیگچه دم بکشد.

۳- دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد ۲۰*۳۰ پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.

۴- وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.

نکته: دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود.

نارنجی ۲۴ وب سایتی با کلی مطلب جالب و خوندنی, طنز, سرگرمی, فان و مطالب باحال و زیبای دیگه. , فال روز و مطالب جال و سرگرم کننده که هیچ کجا چیدا نمی کنی. برای خوندن این مطالب ه روز به سایت ما سر بزنین. از صفحه های مختلف سایت هم دیدن کنید. یادتون نره نظر بگذارین. مرسی از همه شما.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *