خانه / عمومی / طرز پیشبینی مرباي عصاره ميوه نارنگی

طرز پیشبینی مرباي عصاره ميوه نارنگی

[ad_1]

3002944

موردها واجب شده

3002946

طرز پیشبینی

۱- نارنگی را تمیز جگرسفيد، پوسه پوسه می کنیم و كره زمين پوسه پوسه دوم هم مستثنا می کنیم.

۲- پس ازآن جلاجل ظرفی لعابی مغز نارنگی ها را ریخته، شکر را روی آن می ریزیم و قريب ۳ برخودهموار كردن ۴ زمان سنج جلاجل یخچال می گذاریم. عاريت بیرون آورده و روی هرم آرامش طلب می دهیم. نباید هرم خیلی نوشين و یا خیلی ملایم باشد.

Three- پس ازآن كره زمين قريب نیم زمان سنج، پودر ژلاتین را جلاجل ۲ برخودهموار كردن ۳ قاشق غذاخوری پيمان داغ گدازش می کنیم و به مقصد مرباي عصاره ميوه می افزاییم. قريب ۵ دقیقه مرباي عصاره ميوه را توسط ژلاتین می جوشانیم. ارچه مرباي عصاره ميوه آبکی به مقصد نگاه خشم آلود می رسید نگران نباشید، توسط بي ميل كردن، مرباي عصاره ميوه جمهور می شود و به مقصد حالت مرغوب می رسد.

نکات

اگه می خواهید مرباي عصاره ميوه شما صفت غذاخور ترش شيرين (حامض و شیرین) داشته باشد شکر کمتر بریزید.

تعدادی اینکه مرباي عصاره ميوه کاملاً وهاج باشد باید صفت انحصارطلب پوسه پوسه دوم نارنگی را مستثنا کرده و احكام كره زمين مغز نارنگی كاربرد کنیم.

ژلاتین باعث وهاج كشته شدن مرباي عصاره ميوه می شود.


Submit Views:
۷۴

[ad_2]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *